Căutare

Aducerea acasa a unui pui de pisica pentru prima data poate fi o experienta deosebita.  Noul membru al familiei va fi o sursa de dragoste, iti va tine companie si iti va aduce multa bucurie pe masura ce devine o pisica adulta. Pentru a avea insa o experienta buna, exista cateva lucruri pe care trebuie sa te asiguri ca le ai la dispozitie astfel incat acomodarea puiului de pisica sa se faca cat mai usor.  Iti prezentam in acest articol, pas cu pas, cum sa te pregatesti si ce ai de facut dupa ce ai luat puiul de pisica.

Inainte de a iti aduce pisoiul acasa, asigura-te ca ai deja cumparate mai multe obiecte necesare noului membru al familiei. Astfel, ai nevoie de litiera, o geanta sau o cusca pentru transport, hrana pentru pisoi, boluri pentru apa si hrana si jucarii care vor distra animalutul.

De asemenea, asigura-te ca ai pus deoparte orice substanta periculoasa, cum ar fi produsele de curatenie si detergentii astfel incat sa eviti riscul ca puiul de pisica sa inghita astfel de substante.

In interior sau in exterior?
Daca te intrebi unde este mai bine pentru pisica sa traiasca, in casa sau in curte, atunci trebuie sa stii ca veterinarii recomanda ca aceasta sa stea in interior. Numai asa traieste, de obicei, mai mult si au o viata mai sanatoasa. Daca stai la etaj, asigura-te ca ferestrele sunt prevazute cu plase de siguranta si nu pot sari de la geam. Din momentul in care ai adus-o acasa, da-i timp sa se acomodeze. Va explora pe rand fiecare incapere, mirosindu-o si asigurandu-se ca totul este in regula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *